Winter Actie Motorhuis Seppe

Is je Bike ook toe aan onderhoud, reparatie e/o customizing? Plan dan een afspraak in via 0165-312348 of info@motorhuis-seppe.nl

Vooraf krijg je een duidelijke offerte tegen scherpe prijzen zoals je van ons gewend bent. Geen kortingsacties met voorwaarden, maar gewoon eerlijke prijzen en service die we ook de rest van het jaar hanteren.

GRATIS ophalen en brengen doen we in de periode van November 2023 t/m Januari 2024 binnen een straal van 25km van Motorhuis Seppe met onze Bus! Je hoeft dan niet door weer en wind en je Bike blijft dan schoon en droog! Verdere afstand? Neem dan contact met ons op!

Maak je gebruikt van onze winteractie dan kan je kiezen uit een GRATIS Motorhuis Seppe T-Shirt, Motul Ketting Spray of Belgom alu/chroom poets zolang onze voorraad strekt.

Rijd je een Suzuki? Dan kunnen wij je mobiliteitspas weer verlengen na onderhoud. Alle informatie en voorwaarden van deze actie vind je op: https://www.suzuki.nl/motoren/service/mobiliteitsservice/

Combineer je de winteractie met stalling bij Motorhuis Seppe, dan is de 1e maand van de stalling GRATIS (t.w.v. € 30,-) Stalling is per dag opzegbaar.