FAQ’s


Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 – 18.00 & Zaterdag 9.00- 15.30

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om eventueel op afspraak te werken. Je bent altijd geheel vrijblijvend welkom gedurende onze openingstijden.

Kom je specifiek voor een motor onze kant op? Informeer dan altijd vooraf of deze nog beschikbaar is!

.


Werkplaats

Naast Harley Davisdon kan je bij ons ook terecht voor onderhoud aan alle Japanse merken & BMW. Overige merken op aanvraag.

Voor klein onderhoud kunnen we op tijdsafspraak werken, we kunnen echter nooit de garantie geven dat werkzaamheden op het gemaakte tijdstip aangevangen worden e/o eindigen.

Openingstijden zijn doordeweeks gelijk aan de showroom. Op Zaterdag is de werkplaats gesloten.


Garantie

Onze garantie voorwaarden, indien van toepassing, vind je terug op: www.motorgarantie.nl

Motoren tot 5 jaar oud op kenteken: 6 maanden

Motoren tussen de 5 en 15 jaar oud op kenteken: 3 maanden

Motoren ouder dan 15 jaar op kenteken: Geen garantie.

Sluiten wij zaken uit van garantie en/of komen we andere afspraken overeen, dan vermelden wij dit duidelijk vooraf en daarnaast op de orderbevestiging/factuur.


Financiering

Kom je net dat laatste beetje tekort of geen zin om lang te moeten sparen? Dan kan een (gedeeltelijke) financiering een uitkomst voor je zijn. Zowel zakelijke als particuliere financieringen zijn mogelijk.

Via de rekentool kan je zelf een berekening maken. Je vind de rekentool terug bij alle occasions op onze website bij het knopje betaalgemak. Kom je er toch niet uit, neem dan altijd contact met ons op.

Wij werken samen met Numotorrijden.nl & Bekaro en kunnen dan met deze partners een passende en vrijblijvende offerte maken welke op jouw wensen is afgestemd


Proefrit

Tot aanschaf van een motor overgaan houd meestal ook in dat je graag een proefrit wil maken. Naast een geldig rijbewijs vinden wij het belangrijk dat we het vooraf financieel eens zijn.

Een motor proefrit klaar zetten kost de nodige tijd en geld. Een proefrit is alleen mogelijk als de weersomstandigheden het toelaten en na een getekende proefrit overeenkomst.

Wij plannen proefritten meestal vooraf in. Je hebt dan een gereserveerd tijdsslot (wel afhankelijk van de drukte die dag en eventuele overmacht) Reserveren van een proefrit is dus niet nodig, maar voorkomt wel een teleurstelling als je hier bent en het niet kan.


Inruil

Op vrijwel al onze geadverteerde motoren is inruil bespreekbaar. Wil je vooraf een indicatie? Geen probleem, stuur dan duidelijke foto’s en een korte beschrijving van je huidige trots.

Dit kan via de mail, markplaats app of what’s app. Wij kunnen dan een inruilvoorstel maken, altijd wel onder voorbehoud. Pas na bezichtiging kunnen wij een definitieve prijs geven.


Onze partners

Wij werken samen met diverse importeurs om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Motorcycle Storehouse & Zodiac. Zij zijn volledig gespecialiseerd in Harley Davidson en hebben daarnaast ook een kleine range aan producten voor de overige merken.

Vrijwel alle bekende merken welke gerelateerd zijn aan Harley Davidson zijn bij hun in het assortiment opgenomen: Vance & Hines, Arlen Ness, Kraus, Cult Werk, Kesstech, Roof, S & S


Thuis in vrijwel alle Japanse & Europese motormerken om je motor in topconditie te houden. Banden, Helmen & Kleding maken naast alle onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten voor je motor ook een belangrijk deel uit van hun assortiment.

Nolan, Motul, Bell, RST, BelRay, TomTom, Garmin zijn slechts een zeer kleine greep uit het assortiment. Bij Bihr kan ook gekozen worden voor drop shipping. Je bestelling wordt dan tegen een extra vergoeding op je eigen opgegeven adres bezorgd.

Neem eens een kijkje op hun uitgebreide website’s. Indien op voorraad hebben wij het binnen 2 werkdagen in huis


Rijscholen

Nog geen rijbewijs? Proefles? Opfris cursus nodig?

Neem eens contact op met een van onze rijschoolpartners. Zij helpen je graag verder.