Service


Onderhoud & Reparatie & Schade Afhandeling

In onze werkplaats kan je bij onze Master Mechanic Peter terecht voor onderhoud aan vrijwel alle Harley Davidsons. Natuurlijk ben je ook bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud e/o reparatie aan vrijwel alle Japanse motoren en BMW’s.

Vooraf krijg je altijd een indicatie van de te verwachten kosten voor het afgesproken onderhoud. Blijkt gedurende de werkzaamheden dat andere zaken ook aan vervanging of reparatie toe zijn, dan stellen wij je hiervan altijd eerst in kennis. Je kan dan zelf de keuze maken om dit dan wel of niet mee te nemen.

Schade gereden of opgelopen aan je Bike? Ook dit traject kunnen we volledig met je doorlopen en bespreken. Verzekerd? Wij kunnen dan alles met je verzekeraar verder afwerken.


Customizing & Tuning

Een dikkere sound uit je Bike? Een andere demper, compleet uitlaat systeem e/o open luchtfilter in combinatie met Tuning? Stuurombouw, navigatie/software Update, extra accessoires? Vraag aan ons naar de vele mogelijkheden om je Bike een andere “look and feel” te geven


Stalling

Wij beschikken over een grote loods. De motor staat hier veilig en uit de dagelijkse loop. Stalling kan bij ons niet alleen in de wintermaanden, maar gedurende het hele jaar. Wij hanteren een vergoeding van € 0,99 per dag per motor. Voor motoren met zijspan geld een afwijkend tarief.

Stalling kan per dag aangevraagd c.q. opgezegd worden. Bij stalling van 2 maanden of meer kan vooraf een prijs afspraak gemaakt worden. Bij stalling in combinatie met onderhoud is de 1e maand stalling gratis


Aanhanger Verhuur

Bij Motorhuis Seppe kan je deze zeer degelijke en robuuste motoraanhanger huren.

Wat kost het? Slechts € 45,- per dag. De borg is € 250,-
Op de aanhanger kunnen 2 motoren geplaatst worden en al het bevestigingsmateriaal zit erbij. Op de aanhanger is ook een waterdichte afsluitbare box gemonteerd.

Wil je de aanhanger voor meer dan 3 dagen huren, dan is een gereduceerde prijsafspraak mogelijk.

Wil je meer info? Neem dan contact met ons op via 0165-312348 of info@motorhuis-seppe.nl